Home Zanimljivosti “OSEĆAM SE NIKAD BOLJE”: Prvo oglašavanje nakon raskida Zvezdana i Anđele…

“OSEĆAM SE NIKAD BOLJE”: Prvo oglašavanje nakon raskida Zvezdana i Anđele…

3384
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Zoran Moka Slavnic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic, Zoran Moka Slavnic,

Svi znaju koliko je on vezan za Đuričićevu…

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obeležli su šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom ljubavnom pričom. Oni su diskvalifikovani iz rijalitija i po izlasku u spoljni svet otpočeli su zajednički život.

Sve je izgledalo kao bajka, čak su započeli da sarađuju i na poslovnom planu. Postigli su dogovor sa Hype televozijom i pokrenuli njihovu emisiju. Zajedno su snimali Tiktok mečeve i na taj način zarađivali novac.

Međutim, preko noći, njihova ljubavna idila se prekinula. Zvezdan i Anđela su doneli odluku da raskinu. Bivši zadrugar je dobio otkaz, dok je Anđela dobila drugu emisiju.

Đuričićeva je odmah nakon raskida napustila Srbiju i otišla u Đenoviće kod svojih roditelja. Zanimljivo je da je upravo Zvezdan odvezao na aerodrom, što govori u prilog tome da su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Zvezdanov otac, Moka Slavnić, je bio posebno vezan za Anđelu i gledao ju je kao svoju ćerku. Više puta je javno branio Đuričićevu, a osuđivao Zvezdanove postupke.

Ekipa novinara kontaktirala je Moku, a ona je na početku razgovora otkrio kako se oseća:

– Nikad bolje – rekao je Moka vrlo raspoloženim tonom.

Novinare je zanimalo da li to znači da se slaže sa Zvezdanovom i Anđelinom odlukom, ali Moka nije želeo da komentariše tu temu.

– Nema izjava na tu temu, nemoj da se ljutiš. Ništa lično, mogu samo da ti kažem sve ti najbolje želim u životu – rekao je Zvezdanov otac.

Anđela i Zvezdan se oglasili nakon raskida

Podsećamo, vest o raskidu je potvrdila i Anđela:

– Dobijam mnogo poruka vezano za raskid i da li je istina. Istina je da smo raskinuli. Prolazim težak period ponovo. Verujem da i on prolazi kroz težak period, pa vas molim za razumevanje, bez nekih preteranih poruka i poziva. Vaša Anđela, ljubim vas sve. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, i to je sve što me zanima – napisala je Anđela Đuričić na društvenim mrežama.

Zvezdan nije bio raspoložen da priča o ovoj temi. On je upalio lajv na Tiktoku i razgovarao je sa svojim pratiocima. Potvrdio je da su raskinuli i da više neće ni poslovno sarađivali, ali nije želeo previše da komentariše ovu situaciju. Rekao je da su ovo bila dva turbulentna dana za njega, da ga boli glava i da želi da se zabavi na Tiktoku.

Previous articleSTIGLA REAKCIJA IZ CRNE GORE: Anđelina porodica nije dobro prihvatila raskid sa Zvezdanom…
Next articleKORISTILA CRVENI KONAC I SVETO ULJE: Ana progovorila o bajalicama nad Zvezdanom Slavnićem… (VIDEO)