Home Zanimljivosti DALILA ULAZI U ZADRUGU: Dragojevićka uhvaćena dok obavlja specijalni zahtev produkcije…

DALILA ULAZI U ZADRUGU: Dragojevićka uhvaćena dok obavlja specijalni zahtev produkcije…

366
0
Dalila Dragojevic, Milica Mitrovic,
Dalila Dragojevic, Milica Mitrovic,

Fanovi u ekstazi…

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović privodi kraju pripreme za sedmu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu.

Ali, “Zadruga 7 Elita” nije jedini projekat kojim se Mitrović sada bavi.

Veliki šef je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolicao maštu, i pokazao delić spektakla koji ćemo imati prilike da gledamo ove sezone u “Eliti”, najjačem TV formatu za sada, kako je najavljivano.

Fanove ovog formata naravno najviše zanima ko će biti učesnici.

Sada je sve oduševila vest da ima naznaka da će sastavni deo ružičaste televizije postati upravo najjača rijaliti učesnica svih vremena.

Iako Dalila to poriče, kako navode mediji, bivša zadrugarka uhvaćena je na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, gde je, kako se nagađala, radila lekarske preglede, koji su specijalan uslov produkcije za ulazak u rijaliti.

Svi znaju da je ovo standardna procedura pred ulazak, a sve je obavljeno u tajnosti, s obzirom da Dalila i dalje ove vesti ne želi da podeli sa publikom.

Ovo je posebno obradovalo njene brojne fanove, koji su je tamo i zatekli, s obzirom da Dragojevićeva važi za jednog od najboljih rijaliti igrača svih vremena.

Mnogi bi voleli da je vide u ovom projektu sa nekadašnjim ljubavnikom, Filipom Carem, sa kojim je vezu započela upravo u Zadruzi, gde se kasnije razvela od Dejana Dragojevića.

Previous articleDA LI SE MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA: Voditeljevo ime pored Zadruge 7 Elita – Učesnik ili domaćin programa…
Next articleANĐELA JE OD ZVEZDANA DOŽIVELA SVE NAJGORE: Uznemirujuće tvrdnje izazvale haos…