Home Zanimljivosti VELIKA ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU ZA DŽABE: Sklopila takav dogovor sa produkcijom...

VELIKA ZVEZDA ULAZI U ZADRUGU ZA DŽABE: Sklopila takav dogovor sa produkcijom zbog izdaje… (VIDEO)

6002
0
Milica Mitrovic,
Milica Mitrovic,

To joj nikako nije trebalo…

Nova sezona rijalitija Zadruga, pod nazivom “Elita”, kako je zvanično potvrđeno od strane produkcije startuje u nedelju, 3. septembra sa početkom u 21 čas.

Neka imena su potvrđena, dok se druga čuvaju u strogoj tajnosti, a ime kraljice rijalitija, kako mnogi nazivaju Nišlijku Miljanu Kulić, se spominje odavno.

Ekipa novinara je Miljanu uhvatila ispred zgrade Pink televizije još u julu mesecu, kada je išla na pregovore sa produkcijom.

Kulićeva je gostovala u emisiji “Narod pita” gde je pred kamerama otkrila da je potpisala ugovor, i tom prilikom već prekršila jedno od pravila.

Miljanino priznanje je izazvalo masovne reakcije, budući da jedan deo auditorijuma Kulićevu ponovo želi da gleda u rijalitiju, dok drugi misle da ona nema da ponudi ništa novo.

Ono što je “karakteristično” za većinu Miljaninih učešća u “Zadruzi” jeste to što je iz skoro svake sezone bivala diskvalifikovana.

Nekada je razlog takvoj odluci produkcije bilo njeno na**lno ponašanje, uništavanje inventara u vlasništvu tv Pinka, a nekada je to bilo iz razloga što je Miljana bežala sa imanja i samoinicijativno napuštala rijaliti, što je protivno svim pravilima.

Kulićeva je diskvalifikovana i iz prethodne, “Zadruge 6”, i to baš zato što je samoinicijativno napustila imanje, a još tada se pisalo da će morati da plati penale u iznosu od 100.000 evra.

Kako je u novoj sezobi glavna nagrada 100 hiljada evra, mnogi sada komentarišu da Miljana u “Elitu” zapravo ulazi za džabe, odnosno kako bi otplatila prethodni dug produkciji, jer je prekršila glavno pravilo.

Pogledajte prilog: