Home Zanimljivosti RAZBIJEN LANAC UMREŽENIH TAJNI: Mesecima se krilo – Izlanuo se pa sve...

RAZBIJEN LANAC UMREŽENIH TAJNI: Mesecima se krilo – Izlanuo se pa sve uprskao i otkrio… (VIDEO)

6799
0
Zadruga,
Zadruga,

Istina uvek ispliva na videlo…

Na televiziji Pink održana još jedna emisije “Narod pita”. Voditeljka Ana Radulović ugostila je u ovoj izrazito gledanoj emisiji Miljana Vračevića, Adama Đoganija i Ivana Dragića, a malo je reći da su gledaocima pripremili pravi užitak svojim pričama, pa i raspravama.

Ono što je kod svih dovelo do zaprepašćenja, bila je tajna koju je Miljan otkrio. Dugo čuvana tajna, koja se ticala Slađe Lazić.

– Miljane ja sam pozvao zbog tebe i tvog odnosa sa Mićom – rekao je gledalac koji se uključio u emisiju.

– Bogdane (reč je o gledaocu) ne sa Mićom, ja se ne čujem ni sa kim od zadrugara, Dragića sam sreo ispred Zgrade, sa Zolom se čujem i smatram ga drugarom, sa Filipom nešto poruka, a ovo ostalo koga pratim, slika sprdnja zaj*bancija. Počeo sam da radim u ozbiljnoj kompaniji sa ozbiljnim stvarima, niti se čujem niti se vidjam, niti učestvujem u tim okupljanjima – rekao je Miljan.

– Mislim da je tvoje učešće bilo totalno okej, i ti si čovek koji radi jedan human posao, tvoje učešće je bilo odlično. Kada smo kod načina oblačenja, složio bih se sa Ivanom da je Slađa došla prostački obučena, ja jesam zvao kad je Adam bio sa Tamarom, ona je bila greška, mislim da nije problem u njemu – rekoa je Bogdan.

– Čime te Slađa toliko iznervirala? – upitala je Ana.

– Krivo mi je jer smo bili jako dobri, a onda se ispostavila da me ogovarala, ne volim dvoične ljude, primećujem da ulazi u 7, očekujem da će spavati sa nekim muškarca, jedva je izdržala da ne bude sa nekiim 10 meseci – rekao je Ivan.

– Ja sam čuo da je Slađa bila intimna MMA… – rekao je Miljan.

– To je devojka za jednu noć ne za vezu, Slađa je malo glupava, želi da preko te golotinje ispliva u prvi kadar – rekao je Adam.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous articleDIVLJAČKO URLANJE PO STUDIJU: Voditeljka se našla u nebranom grožđu – Haos izbio zbog nje… (VIDEO)
Next articleMITROVIĆI POTVRDILI – DOBRO POZNATA UČESNICA BIĆE U ELITI: Zavela je Janjuša i obračunavala sa Miljanom… (VIDEO)