Home Zanimljivosti OD GUSTE KOSE DO IZBRIJANE GLAVE: Sve transformacije Miljane Kulić – Gotovo...

OD GUSTE KOSE DO IZBRIJANE GLAVE: Sve transformacije Miljane Kulić – Gotovo decenija provedena u rijalitiju… (VIDEO)

351
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Da li je moguće da su se ove promene događale jednoj osobi…

Rijaliti zvezda Miljana Kulić sa svojih 29 godina prošla je sito i rešeto pred TV kamerama, a o njenom životu mimo očiju milionskog auditorijuma gotovo se ništa ne zna.

Poznata Nišlijka javnosti je postala poznata od učešća u rijalitiju „Maldivi“ gde je ušla sa sa svojih 22 godine, a od tada, pa do današnjeg dana gotovo da privatni život ove devojke ne postoji, jer su se nizala njena takmičenja u popularnim TV formatima „Parovi“ i „Zadruga“.

Miljana je neko ko je oduvek privlačio pažnju svojim izgledom, a malobrojne slike iz prošlosti svedoče o tome da je znala i te kako da pretera sa šminkom.

Fizički izgled Kulićeve je varirao od pozamašne do mršave, a borba sa kilažom ju je dovala i do borbu za život poslednjih mesec dana.

Faze Miljaninog života jasno su ostavljale traga na nju, a pored toga što je ostala trudna, porodila se, pa čak i abo**irala, fizički povređivala sebe i druge pred TV kamerama, ova rijaliti zvezda u jednom trenutku se ošišala do glave u „Zadruzi“.

Mimo rijalitija, Kulićeva se podvrgavala brojnim estetskim operacijama i korekcijama, što je takođe bitno odredilo njen izgled.

Nije tajna da se Miksi gotovo od rane mladosti bori sa brojnim psihičkim problemima, te da su mnogi lekovi koje je uzimala, takođe uticali na njen izgled.

Nakon operacije u Turskoj, gde je sužavala želudac u cilju postizanja perfektne linije, Miljana je vodila borbu za život, jer je došlo do oštećenja slezine.

Koliko će transformacija pred našim očima čuvena Miski Kulić još pokazati i da li će njeno javno srozavanje i uzdizanje ikada prestati, ostaje da vidmo u predstojećoj sedmoj sezoni “Zadruge”.

Pogledajte sve transformacije Miljane Kulić na jednom mestu:

Previous articleALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O RASKIDU SA FILIPOM CAREM: Uhvatila ga sa Dalilom – “Ne zanimaju me bivše ljubavi…” (VIDEO)
Next article“FILIP MI JE PRIZNAO ŠTA JE IMAO SA DEJANOVOM DEVOJKOM”: Ljubavni četvorougao se žestoko zakomplikovao… (VIDEO)