Home Zanimljivosti SVE INFORMACIJE DALILINE TAJNE PROSLAVE: Ispred lokala imala sačekušu – Platila papren...

SVE INFORMACIJE DALILINE TAJNE PROSLAVE: Ispred lokala imala sačekušu – Platila papren račun pa plakala… (VIDEO)

579
0
Dalila Dragojevic, Marijana Zonjic,
Dalila Dragojevic, Marijana Zonjic,

U posed ekskluzivnih informacija su došli novinari…

Voditeljka i nekadašnja rijaliti zvezda Dalila Dragojević, puni 30 godina, a jubilarni rođendan je proslavila u jednom prestoničkom restoranu.

Kako to obično biva kod popularnih javnih ličnosti, pompa i interesovanje bude ogromno na ovako bitne datume, a ništa drugačije nije bilo i ovog puta.

Dalila je inače devojka koja sve aktuelnosti iz svog života nesebično deli sa publikom, te je i ovog puta na svom profilu na socijalnoj mreži Instagram podelila nekoliko storija kojim je dočarala atmosferu sa gala proslave.

No, izvor blizak domaćim medijima je podelio i one informacije koje bivša zadrugarka možda i nije pomišljala da podeli sa javnošću.

Dalila je u svom skupocenom džipu marke Mercedes došla u pratnji svoje najbolje prijateljice Marijane Zonjić.

Njih dve su skockane od glave do pete pristigle u pomenuti prestonički lokal, na kom se inače okuplja samo krem de la krem današnjeg društva, jer kod Dalile uvek sve mora da bude ekskluzivno. Pa i lokacija proslave rođendana.

Tu se se novinari susreli sa slavljenicom te porazgovarali na sve aktuelne teme koje se u poslednje vreme vezuju za njeno ime.

Najpre je video na kom Dragojevićka otvara poklon ugledao svetlost dana, a kao što smo imali priliku da vidimo, nije uspela da suzbije emocije kada je pročitala poruku koja je pogodila pravo u srce. Voditeljka i sama ističe kako je srećna što je okružena ljudima koji joj poklanjaju toliku pažnju i obasipaju je ljubavlju.

No, novinari su došli do informacija od izvora koji želi da ostane anoniman, a nalazio se na licu mesta, kako je protekla noć i proslava u segmentu koji nije usnimljen kamerama.

– Svi prisutni su bili izrazito raspoloženi i lepo su se zabavljali. Uživali su u atmosferi, a slavljenica nije žalila novca, te je platila veliki račun na kraju proslave. Ispred lokala su je sačekali i trubači kojima se takođe uredno zahvalila i sa osmehom, vidno zadovoljna otišla – zaključio je izvor.

Bilo kako bilo, Dalila ima toliko povoda za slavlje i da bude srećna, a mi joj takođe želimo sve najlepše sada, kada je ušla u četvrtu deceniju.

Prilog pogledajte ispod:

Previous article“OVA NIJE MANGUP – VEĆ MAFIJAŠICA SA CRNOM LISTOM”: Ne prestaju da bruje o Mileni Kačavendi… (VIDEO)
Next article“STALNO NAS RASTAVLJAJU”: Aleksandra priznala da li je sa Filipom – Žali što nije ušla u Zadrugu…