Home Zanimljivosti “NEĆU JOJ DOZVOLITI DA UĐE U ELITU”: Asmin Durdžić rešen da se...

“NEĆU JOJ DOZVOLITI DA UĐE U ELITU”: Asmin Durdžić rešen da se bori do kraja za Staniju… (VIDEO)

969
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Boriće se za njenu ljubav…

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se starleta Stanija Dobrojević verila za oženjenog biznismena Asmin Durdžića. Nakon što je Aneli Ahmić na samom ulasku u “Elitu” obelodanila da je muž već uveliko vara s Dobrojevićevom, u medijima se spekulisalo šta je istina u vezi sa ovim ljubavnim trouglom.

Sada se, ekskluzivno za domaće medije, oglasio i Asmin Durdžić koji je odgovorio na sva goruća pitanja koja intrigiraju javnost poslednjih nekoliko dana.

Zašto si krio Staniju ako si slobodan?

– Nisam hteo da izađe u javnost, Stanija sedne u avion i odmah je vežete sa sto ljudi zbog toga nisam hteo da imamo taj pritisak od medija.

Stanija je rekla da te ostavila zbog prepiski koje je videla između Aneli i tebe, a danas se u medijima pojavila ta prepiska gde ti ljubomorišeš Aneli zbog odonosa s drugim muškarcima i pričate o pomirenju?

– To sam pisao zato što imamo dogovor dok bude slobodna ja ću joj finansirati luksuz, od momenta kad bude imala drugog momka on nek je finansira. Slab sam na to kad neko nema novca, a dobio sam dokaze tad da je bila s nekim, zbog toga sam to pisao. Nisam loš čovek ne želim da majka mog deteta bude bez ičega, imam svoje kodekse, kakav bi ja muškarac bio da fali nešto mom detetu. Upravo te prepiske su zasmetale Staniji i nije mogla da pređe preko toga, ali dokazaću istinu zbog čega sam to pisao.

Zašto te zanimalo da li Aneli ima drugog muškarca?

– Obećao sam da ću joj ja plaćati luksuz sve dok bude slobodna. Nemam nikakve emocije prema njoj, samo poštovanje jer je majka mog deteta, ali to nema veze sa emocijama i ljubavlju.

Kako se nosiš sa raskidom sa Stanijom?

– Teško mi je, ali boriću se da joj dokažem istinu. Neću tako lako odustati, nisam kriv i isteraću istinu do kraja.

Na Instagramu si napisao da nudiš 50.000 evra produkciji da Aneli ode na poligraf, da li te je pozvao neko iz produkcije zbog toga?

– Nije me niko pozvao, to je sad jaka priča što ona tamo glumi i laže. Aneli će sama da pokaže svoje pravo lice, dajem joj deset dana!

Da li je ova priča tebi ulaznica za “Elitu”?

– Mene ne zanima ulazak u rijaliti, imam svoj život napolju i jako dobro zarađujem. Muškarac koji uđe u rijaliti nema svoj ponos, ja nisam iz te priče.

Ako se desi da Stanija dobije poziv za “Elitu” i odluči da se susretne s Aneli, da li ćeš je podržati u tome?

– Verovatno joj neću dozvoliti da uđe pošto Staniji nije mesto tu sa takvim ljudima. Ne želim da uđe i neću joj to dozvoliti.

Pogledajte prilog:

Previous articleKARLEUŠA OPLELA NA PROFILU PRELJUBNICE IZ ZADRUGE: Đuričićeva se odmah oglasila – Ludnica na mrežama…
Next articleKRAJ ŽIVOTNE LJUBAVI: Raskinuli Aca Bulić i Ana Ćurčić – Objavljena prepiska u kojoj je ostavlja…