Home Zanimljivosti PRVI PUT SE OGLASILA NAKON ŠTO JU JE BULIĆ OSTAVIO PREKO PORUKE:...

PRVI PUT SE OGLASILA NAKON ŠTO JU JE BULIĆ OSTAVIO PREKO PORUKE: Evo šta je Ana Ćurčić poručila posle svega…

3837
0
Ana Curcic, Aca Bulic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Aca Bulic, Milena Kacavenda,

Bila je kratka…

Aca Bulić je preko poruke ostavio bivšu rijaliti učesnicu Anu Ćurčić.

U javnost su dospele privatne poruke dojučerašnjih partnera, u kojima je Bulić jasno napisao da je rešio da stavi tačku na njihovu intimnu priču i da želi da ostanu isključivo i samo prijatelji.

– Stvarno sam za tebe tu Anči sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo… Kad si izašla znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve je počelo da se gasi, opet da li iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem. Izvini, nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena – napisao je Bulić.

Dakle, on je jasno stavio do znanja da su se njegove emocije posle tri meseca koliko su zajedno ugašene.

Ana mu je pre toga napisala da se “ne ljuti ni malo”, a onda mu je posvetila jedan stori sa srceparajućom baladom Tereze Kesovije, “Moja poslednja i prva ljubavi”.

– Tražila sam da mi odgovoriš u smislu u kom sam te pitala, ako me razumeš, a znam da me razumeš. Hvala što si rekao iskreno. Zatvaram tu temu i ne ljutim se ni malo samo pitam – odgovorila mu je Ana.

Ona je ovim potvrdila priču Milene Kačavende u “Zadruzi 7”, koja je rekla da je Bulić ostavio Anu.

Ana se sada oglasila i bila je poprilično neraspoložena za priču posle svega što se izdešavalo između nje i Ace.

– Nemam komentar. Dobro sam. A kada se to desilo ne bih detaljisala – bilo je sve što je rekla Ana i tako ostavila prostora za spekulacije da li su njih dvoje još uvek zajedno ili ne.

Previous articleASMIN NAŠAO ČOVEKA KOJI JE STANIJI PRODAO STAN: Tažio da mu prizna sve o njihovom odnosu – Objavljena prepiska…
Next article“STANIJA JE PROLAZNA FAZA”: Aneli šokirala novim informacijama – “Ne želim da nešto fali majci mog deteta…” (VIDEO)