Home Zanimljivosti KONAČNO KAČAVENDI STALI NA REP: Necenzurisani snimak pobune protiv kumine agresije i...

KONAČNO KAČAVENDI STALI NA REP: Necenzurisani snimak pobune protiv kumine agresije i nevaspitanja… (VIDEO)

21452
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Sve direktno…

Milena Kačavenda je jedna od najvećih zvezda Elite. Ona je i prva najavljena za učešće u sedmoj sezoni što svedoči koliko produkcija polaže nadu u kumu nacionale.

Kačavenda je stekla veliku podršku tokom šeste sezone kada je bila podrška Ani Ćurčić.

Ipak, njeno ponašanje i “mafijanje” izludelo je mnoge zadrugare, posebno one koji pretenduju da budu bitni u sedmoj sezoni rijaliti kao što su Aneli Ahmić i Miljana Kulić.

Sada se na interentu pojavio snimak kako Miljana kanali Milenu, a sam video je naišao na veliku podršku među grupama fanova Zadruge.

Miljana je izašla na puš pauzu kako bi popušila cigaru dok je Milena Kačavenda držala svoj govor. A onda se Miksi požalila svojim cimerima.

– Ja više ne mogu da slušam ovu ku*čevendu. Samo ustane i priča jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte. Napamet sve znam – imitirala je Miljana Kačavendinu uzrečicu.

Tu se nije zadžala nego je i objasnila drugim takmičarima zašto je ne voli.

– Kao žena mi je odvratna, antipatična, agresivna, nasrće na malog Uroša, odvratna mi je žena – rekla je Miljana u nastavku

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“MAFIJAŠICE SE TAKO PONAŠAJU”: Aneli uzvraća udarac Mileni Kačavendi – Kuma joj nije ostala dužna… (VIDEO)
Next articleACA BULIĆ I ANA ĆURČIĆ POKUŠALI DA OBMANU NACIJU: Isplivali nove šokantne informacije njihovog odnosa – Sve je bila laž… (VIDEO)