Home Zanimljivosti RASKRINKAVANJE ACE BULIĆA I ANE ĆURČIĆ – SABOTIRALI JOJ ULAZAK U ZADRUGU:...

RASKRINKAVANJE ACE BULIĆA I ANE ĆURČIĆ – SABOTIRALI JOJ ULAZAK U ZADRUGU: Pogledajte šta je zahtevala po izlasku iz rijalitija… (VIDEO)

6064
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Ne zaustavlja se…

U toku su “Pitanja gledalaca”, voditeljka Maša Mihaliović je pročitala naredno pitanje za Milenu Kačavendu.

– Koji Anin postupak te je naterao da se skloniš od nje?

– Laži, a da ne pominjem neke stvari koje sam saznala sada i za Lakića i sve to. Ana nije osoba koja nekome može da pomogne. Ona i ja smo bile bliske, iskreno da nisam ušla u Elitu, ja bih isto radilla i napolju. Iskreno ovde se vodila priča o kafi, a sada je pitanje da li je istina sve ono što je Ana pričala o Zvezdanu. To je laž, prodaja, izdaja, ja njoj nikada ne bih pružila ruku, to prijatelji ne rade, ja sam jela njena go*na, branila je šmekerski – rekla je MIlena.

– Meni je moja žena poslala kartu sveta sa zemljama gde smo živeli, a ona je njemu poslala rulet sto, njen najveći porok – dodao je Janjuš.

– Ona je mene napala jer ja ulazim u Elitu, ona je sa mnom taktizirali dok nije objavljeno da ulazim, ona mene nigde nije zaštitila, ni za šta. Teško mi je palo kada mi je zapretila da će mi kako je rekla: “Je*ati mrtvu majku u pi*ku” doslovce ako ja uđem u rijalti – rekla je Miljana.

– Vaše prijateljstvo se završilo kad? – upitala je Miljana.

– Od trenutka izlaska iz Šimanovaca sa finala, ona je mene pitala za stan i za 100 hiljada evra. Ona je očekivala da će dobiti to od fanova- – rekal je Milena.

– Kako ti gledaš na Aninu izdaju?

– Ono sto samv ideo i što sam čuo je meni jezivo i na sve njene laži i manipulacije, i sve što se nastavilo nakon rijalitija, Milenina priča je isuviše blaga za ono što bih ja radio. Meni je najsmešnije što se ljudi od svojih grehova peru na drugi način – dodao je Marko.

– Po meni je i Milena učestvovala u tome – dodala je Miljana

– Ma daj Miljana ti ne žnaš da rasuđuješ nikoga, ja sam njih nazvao organizovani kriminal, ja sam pročitao sve i sve mi je jasno. Mene nije jasno kako nju nije sramota da kaže tako nešto, i kako bilo ko može da gleda na nju i da veruje Ani bilo šta – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u videu: