Home Zanimljivosti “FILIP CAR I ALEKSANDRA SU SE VENČALI KOD MATIČARA”: Objavila privatne prepiske...

“FILIP CAR I ALEKSANDRA SU SE VENČALI KOD MATIČARA”: Objavila privatne prepiske – Dobila jezive pretnje…

16458
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Šok saznanje…

Aleksandra Nikolić i njen bivši verenik Filip Car svojim dinamičnim odnosom prepunim raskida i mirenja digli su veliku prašinu u javnosti poslednjih nekoliko dana.

Prvo se otkrilo da je Aleksandra navodno trudna, a zatim je i rekla da je u trećem mesecu i da nosi devojčicu.

Nedugo potom se oglasila Maja Marinković i iznela privatne prepiske sa Carem, i tada otkrila da je on varao Aleks, što je izazvalo novi haos.

Aleks je u javnost iznela žestoke optužbe da je Car bio na**lan prema njoj, a aludirala je i da je koristio na**otike, a potom poručila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude pretio.

Car je prvo zapretio da će izneti sve što ima o njoj pred njeno gostovanje u “Eliti”, a potom se javno pokajao, priznao krivicu i tražio drugu šansu zbog devojčice koju Nikolićeva navodno nosi.

Međutim,izgleda da njihova podrška ne može da se pomiri sa tim da Aleks i Car više nisu zajedno, pa krivicu traže u drugima.

Bivša zadrugarka Milica Veselinović na svom Instagram profilu podelila je poruke koje je dobila, u kojima joj prete zbog odnosa sa Carem, pa je hitno odlučila da se oglasi povodom te situacije.

– Bolesnici, bez uznemiravanja. Mene izuzmite iz te priče, ne zanima me – napisala je Veselinovićeva na svom Instagram profilu.

– Milice, iznesi sve u javnost šta ti je Filip pisao i slao, glasovne poruke. On je oženjen čovek, oni su se venčali kod matičara. Pisao i zvao tebe, Maju i Dalilu Dragojević. Svi znaju kako ste glupe. Što ne bolkirate tuđeg muža koji čeka dete sa svojom ženom? – glasila je jedna poruka koju je ona dobila, a u drugoj su joj uputili pretnje.

Instagram,
Instagram,