Home Zanimljivosti “LAKA ŽENA I TEŠKO ĐUBRE”: Marija Kulić besni na Kačavendu – Marka...

“LAKA ŽENA I TEŠKO ĐUBRE”: Marija Kulić besni na Kačavendu – Marka Đedovića poravnila sa zemljom…

13437
0
Marija Kulic, Milena Kacavenda,
Marija Kulic, Milena Kacavenda,

Iznela je svoje mišljenje…

Učesnice “Elite”, Miljana Kulić i Milena Kačavenda u stalnom su sukobu od početka rijalitija. Njih dve se iz dana u dan “čašćavaju” uvredama, a neterpeljivost koja se oseća između njih dve postaje sve veća kako vreme odmiče.

Miljana smatra da Kačavenda stvara krug ljudi oko seb koji će je braniti i biti uvek uz nju, dok Milena pokušava na sve moguće načine da dokaže da je ona solo igrač.

Domaći mediji kontaktirali su Mariju Kulić, te je pitali šta misli o sukobima svoje ćerke i najpoznatije lažne kume.

Miljana je u čestim sukobima sa Milenom Kačavendom, koji je Vaš komentar na to?

– Žena je katastrofa, ono je blamaža, skoro 50 godina da se preko interneta udaje za imaginarne likove i nekoga koga je videla na 15 minuta. To ne bi uradila balavica od 20 godina. Mislim da je željna muške pažnje, a to se i videlo kad je Sanjin bio unutra, rekla bih da se ona više zaljubila u njega nego on u nju. Prvi muškarac koji joj priđe otići će s njim, odaje mi utisak lake žene u tim godinama i glupa je moram to da kažem. Pametnu ženu ne može virtuelni svet da poremeti i uradi takvu glupost od svog života. Njeno učešće se svodi na popularnost, ona je ušla da postane popularna i zaradi novac na konto Ane Ćurčić iznoseći sav prljav veš, dno-dna, katasrofa. Ne dao Bog nikom da u okruženju ima nekog takvog da je nazoveš prijateljicom.

Šta mislite o tome što ona i dalje iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Anom Ćurčić?

– Mislim da je teško đubre, đubretara, liči mi na transvestita. Oblači kratke šorceve da izazove pažnju muškaraca u spoljnom svetu, da kad bude izašla da joj se javljaju virtuelni udvarači, strašno koliko je željna pažnje. Njeno ponašanje pokazuje da je ona i te kako zagrizla u klimaks.

Šta kažete na to što se zbližila s Markom Đedovićem?

– Sve ljige koje uđu u rijaliti, a zbliže se sa Markom Đedovićem su ljige od čoveka. Nema svoje mišljenje nego ide linijom manjeg otpora . On mi je tek teško đubre od čoveka. Đedović, Kačavenda i Skraćeni su na isti kalup, ista g*vna samo drugo pakovanje, kao i Teodora Balzak.

Da li mislite da je moguće da se situacija u jednom trenutku preokrene i da Marko Đedović bude protiv Milene Kačavende?

– To se očekuje. Samo što ona može sada drugačije da odigra, pošto je sve poznanike i prijatelje s kojima je bio dobar okrenuo leđa. Pošto je Ana Ćurčić najavila tužbe moguće je da će do karaj da stoji uz Milenu. Miljanu je navukao da prizna sve u sudu i rekao joj kako će povući tužbu, mislim da on do podne mrzi sebe, a od podneva ceo svet. Taj ne voli nikog i on je kao takav dobar za rijaliti. On je meni dosadan, kad ustane pa laje nešto, ja uzmem pa promenim program. Mnoge stvari koje priča zna i on sam da nije tako.

Može li tužba Marka Đedovića da utiče na Željka, staratljstvo i da li njoj preti zatvroska kazna zbog toga?

– Na snimku se vidi da je ona nenamerno to uradila, nije imala na,meru da povredi ni Marka, a ni Matoru. Kod Matore je odreagovala u odbrani i htela je samo da je odgurne, ona uopšte nije znala da mikrofon ima šiljak. Matora je non-stop išla za njom, hvatala je za zadnjicu i grudi i nazivala je k**vom, a Miljana je morala da se nekako odbrani. Nije imala drugi način nego da je odgurne rukom, a Marko je tu protrčao i bubica ga je udarila u glavu. Gledaju samo kako da uzmu što više para preko tužbi. Matorinoj majci sam ruku spasila, ona je pričala o tome uživo u programu. Zadesila sam se u Boegradu i pozvala doktorku i spasili su ženi ruku, jel ovo zahvalnost? Pošto smo prošle godine bile u dobrim odnosima pitala sam je da povuče tužbu i tada mi je rekla da će videti kad izađe, a nju Đedović huška.