Home Zanimljivosti CECA POSLALA PISMO U ZADRUGU: Nastao muk – Pogledajte kome se pevačica...

CECA POSLALA PISMO U ZADRUGU: Nastao muk – Pogledajte kome se pevačica obratila i šta je poručila… (VIDEO)

11412
0
Svetlana Ceca Raznatovic,
Svetlana Ceca Raznatovic,

Tajac u Šimanovcima…

Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović je verni pratilac rijaliti šou programa “Zadruga”, što je pokazala u nekoliko navrata.

Ni trenutno aktuelna “Elita” nije izuzetak, te je tako Ražnatovićka čak i napisala pismo i poslala ga na imanje u Šimanovcima kako bi na taj način čestitala rođendan Marku Đedoviću, inače svom bliskom prijatelju.

– Dragi Marko, želim ti da ostaneš takav kakav jesi, mnogo sreće, ljubavi i zdravlja, što je najbitnije. I ostani dosledan sebi. Voli te tvoja Ceca Ražnatović – pročitao je Đedović oduševljeno ovu čestitku.

Zadrugari nisu mogli da poveruju da je ona izdvojila vreme da napiše istu.

– Sad može i da se umre – rekao je.

Podsetimo, pevačica je tako, tokom trajanja prve sezone ovog TV formata, poslala svoju haljinu Kiji Kockar u znak podrške, u želji da je ona nosi tokom finalne večeri.

Tokom šeste sezone, preko voditeljke Dušice Jakovljević poslala pozdrave nekadašnjem košarkašu Zoranu Slavniću Moki, koji je u tom momentu u emisiji bio gost ne bi li pružio podršku sinu Zvezdanu Slavniću.

Detaljnije pogledajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleBRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ZADRUGE: Asmin poslao jezivu opomenu pred isključenje…
Next article“POKOJNOM” VERENIKU POSLALA TAJNI ZNAK: Milena Kačavenda uhvaćena – Pogledala u kameru i šokirala potezom… (VIDEO)