Home Zanimljivosti BRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ZADRUGE: Asmin poslao jezivu opomenu pred isključenje…

BRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ZADRUGE: Asmin poslao jezivu opomenu pred isključenje…

13959
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Svoj bes i revolt rešio da pokaže javno…

Do nedavno nikome poznata osoba, Asmin Durdžić, dospeo je u žižu interesovanja medija zbog veze sa Stanijom Dobrojević, dok je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić ulaskom u rijaliti “Zadruga 7 Elita” i tvrdnjama o njegovoj aferi sa pomenutom starletom dodatno uzburkala javnost.

U međuvremenu su isplivali razni i previše intimni delovi odnosa tog ljubavnog višeugla, koji je rezultirao time da starleta Stanija obavesti javnost o njihovom raskidu, a kao razlog kraha ove velike romanse je navela veliku količinu laži koja je izgovorena.

Asmin je teško podneo raskid, pa je svoj bes i revolt krenuo da pokazuje na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu je odmah opleo po voditeljki Ivani Šopić koja je komentarisala Staniju i njihov odnos tokom ”Pretresa nedelje”:

– Od sad ću samo da uživam u životu i da kuliram, da bi ljudi mogli sami da vide neke stvari, samo pratite – zagonetno je napisao Asmin.

Instagram,
Instagram,

Glagol koji je upotrebio mnoge je naveo na pomisao da će on ući u “Elitu” kako bi razrešio ovo zuamršeno klupko odnosa, a potom je i dodao:

– Promenio sam broj telefona, za sad izlazim iz rijaliti programa, nastavite bez mene. Sa novinarima neće biti više saradnje vezane za Elitu i Ahmićke. Niti će od mene više dobijati izjave. Vreme će da učini svoje, a Instagram će samo da mi služi da gazim osobe poput Šopićke i ostalih nemoralnih voditelja, svako dobro – napisao je po sopstvenim merilima moralni Asmin.

Instagram,
Instagram,

Nema sumnje da Anelin bivši puca po šavovima zbog nezadovoljstva, i napada nedužne voditeljke koje samo rade svoj posao i zarađuju svoj hleb, bez obzira na to kakav im je izbor partnera u životu bio.