Home Zanimljivosti OBNOVILA VOZNI PARK PAPRENO SKUPOM MAŠINOM: Bravo devojko – To je za...

OBNOVILA VOZNI PARK PAPRENO SKUPOM MAŠINOM: Bravo devojko – To je za ponos…

1439
0
Dalila Dragojevic, Marijana Zonjic,
Dalila Dragojevic, Marijana Zonjic,

Čestitamo…

Dalila Dragojević i njena najbolja rijaliti drugarica Marijana Zonjić, trenutno žive svoje snove. Izlasci, žurke, popularnost, poslovi koji su unosni, momci i novac.

Na socijalnim mrežama objavljuju fotografije na kojima bi im mnoge vršnjakinje pozavidele.

Takav je slučaj bio i ovog puta kada je Marijana podelila novu objavu, koju je podržala i Dalila.

Naime, Maraijana Zonjić se pohvalila da je pazarila ljutu mašinu. Reč je o Reindž Roveru novije generacije, za koji se prema slobodnoj proceni na tržištu cena kreće oko 40.000 evra.

Ona je ponosno pozirala ispred automobila, sa osmehom na licu (a kako ga i ne bi imala, kada je ovo ozbiljan uspeh). Takođe su se i komentari na socijalnoj mreži nizali, a bilo je zaista puno onih koji su joj čestitali.

Naravno, kako to obično biva, bilo je i onih koji su pokušali da njenu sreću naruše i uspeh ospore, no ipak se ne treba osvrtati na minorne i provocirajuće komentare.

Svakako je najupečatljivija stavka ljubav između dve drugarice, te je posebnu notu ovom važnom trenutku za Marijanu dala i Dalilina podrška.

– Ponos! Sa srećom drugarice, novi brm-brm – napisala je Dalila.

Instagram,
Instagram,
Previous article“JA GUBIM SVE – TI NIŠTA”: Marko Janjušević Janjuš zvanično nogirao Aneli zbog supruge…
Next articlePRAVE DOGOVOR DA DISKVALIFIKUJU MILJANU: Milena Kačavenda i Bebica sklopili pakt koji Kulićevu može skupo da košta… (VIDEO)