Home Zanimljivosti OTKRIVENO KOJA ĆE BITI ULOGA MILANA MILOŠEVIĆA U RIJALITIJU: Voditelj će imati...

OTKRIVENO KOJA ĆE BITI ULOGA MILANA MILOŠEVIĆA U RIJALITIJU: Voditelj će imati specijalan zadatak u Zadruzi…

795
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Ovo su svi čekali…

Milan Milošević se vratio na Pink televiziju i sada je prvi put gostovao u emisiji “Amidži šou”. Mnogi gledaoci su prizivali njegov povratak u “Elitu” i Veliki šef je rešio da im ispuni tu želju.

Milan je tokom emisije otkrio koja će biti njegova uloga u “Eliti”. Prvo je držao gledaoce u neizvesnosti, a onda je priznao da će imati specijalan zadatak na imanju, a to je da vodi emisiju “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”.

– Šta više ima da lažem. U ponedeljak 13. novembra počinje ”Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”. Od ponedeljka sam u Eliti i vraćam se na svoje radno mesto. Očekivano! Odmorio sam 10 meseci. Dobro su me primili nazad. Najviše volim da radim s Ivanom Šopić, poklapamo se dobro. Na radost gledalaca radim ”Pretres”, vraćam se na mesto zločina i jedva čekam – otkrio je Milan, što je obradovalo mnoge.

Podsećamo, Dušica Jakovljević je dala otkaz na Pink televiziji i od tog momenta je počelo da se se spekuliše ko će doći na njeno mesto. Milan je istakao da njegov povratak na ružičastu televiziju nema nikakve veze sa njenim otkazom i da njegovi pregovori sa produkcijom traju već neko vreme.

Pred početak emisije, novinari su razgovarali sa Milanom, a on je otkrio u kakvim je odnosima sa Dušicom Jakovljević.

– Dušica i ja se nismo čuli otkako sam ja otišao sa Pink televizije u januaru mesecu, nije mi se obratila, niti mi se bilo ko obratio od kolega osim Ognenja Amidžića. Ognjen me je prvi pitao šta se desilo i sa njim sam bio u kontaktu. Nismo mi prijatelji, ali smo kolege koje se poštuju. Više mi znači njegovo javljanje nego njihovih 30 nejavljanja – rekao je Milošević, a novinari su ga upitali da li je na nekoga ljut:

– Ne, ja sam ja. Znam ko sam i šta sam, sve kolege cenim, ali nisam u obavezi da se družim sa kolegama, niti to želim – rekao je Milan i odgovorio da li će zauzeti Dušičinu poziciju:

– Ja nemam čiju poziciju da zauzimam. Ja od 2017. godine učestvujem u stvaranju ovog projekta. Ukoliko bih se vratio tamo, ja ničije mesto ne zauzimam – rekao je Milan.

Previous articlePLAČE ZBOG BIVŠEG: Bebica konačno presekao – Odlučio da sve istera na čistac… (VIDEO)
Next articleKO JE BILA POSLEDNJA LJUBAV MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj po prvi put javno progovorio o emotivnom životu…