Home Zanimljivosti OSETIO MAJIN GNEV: Janjuš hteo da zaštiti Aneli – “Je li trebalo...

OSETIO MAJIN GNEV: Janjuš hteo da zaštiti Aneli – “Je li trebalo da pozovem tvoju ženu…” (VIDEO)

285
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Ne smiruju se…

Voditeljka Maša Mihailović ušla je na imanje kako bi pitala zadrugare ono što zanima gledaoce kraj malih ekrana. Jedno od pitanja gledalaca je bilo upućeno Marku Janjuševiću Janjušu, a odnosilo se na njen odnos sa Majom Marinković.

Došlo je do svađe između ovog bivšeg ljubavnog para i oni su zaratili kao nikad do sad. Njih dvoje su se međusobno peckali, a onda je Janjuš istakao da je Maja ljubomorna što je on blizak sa Aneli Ahmić. Pokušao je da zaštiti Aneli, pa je osetio Majin gnev. Marinkovićeva se iznervirala, pa je umešala i njegovu ženu u sukob.

– Zašto si pitao Maju: “Da li imaš dečka”, kada ćete odsad drugarski? – glasilo je pitanje.

– Pitao sam je, kakve veze ima, samo smo pričali, nije mi to ništa strašno. Ne planiram da budem s njom drug, jer to ne mogu – rekao je Janjuš.

– Ja ću iz poštovanja prema gledaocima da skinem naočare da se vidi istina u očima. Nema šta on meni da objašnjava, jer ja nisam maloumna. Isto radi kao i Filip Car prošle godine, ne prekidajte. Nisam ovde nikada želela da uđem kao zauzeta, pa da prevarim dečka, kao on ženu. Imam emociju. Sa njim sigurno neću biti, sa njim ima ko će, volim da se našalim i da pomrsim konce – rekla je Maja.

– Ništa ti se ne slaže od kako si ušla u rijaliti, nikada nisi pričala istinu. Ti možeš samo na bezobrazluk i provociranje, a normalnim rečima ne možeš da pobediš nekoga. Pokušavaš da glumiš neku damu, uopšte dama nisi. Misliš da si iznad pojedinih ljudi – rekao je Janjuš.

– Jedino te Maja razvela, ja ne znam nijednu drugu – dobacila je Sneža.

– Pokušavaš da me izj**š već par dana – rekao je Janjuš.

– To sam već završila – rekla je Maja.

– Nju Taki vozi da mi kupi trenerku – rekao je Janjuš.

– Da, što, je l’ sam trebala tvoju ženu da zovem? – pitala je Maja.

– Devojka je tako ljubomorna što smo Aneli i ja jako dobri, bliski, jako zanimljivi, pa bi ona da bude “Maša”. Žao mi je, ali nećeš – rekao je Janjuš.

– Izgoreo si prošle godine što si bio osmi – rekla je Maja.

– Naravno, devojka koja je radila najgore stvari u rijalitiju završila na šestom mestu – rekao je Janjuš.

– On je podmukao, jako lukav i namazan, sve radi zarad šoua. I treba, nismo došli da budemo fikusi. Ugrožavaš ženu koja te čeka kod kuće – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleMILJANA OTKRILA TAJNE INFORMACIJE: “Pričala sam mu da mi raskrči put ka Bebici…” (VIDEO)
Next article“KAČAVENDA SVE SLAGALA”: Aca Bulić otkrio sve o ulasku u Zadrugu i odnosu sa Anom Ćurčić…