Home Zanimljivosti NEMILOSRDNA PREMA NENADU ALEKSIĆU ŠA: “Da bar malo vredi ne bi ga...

NEMILOSRDNA PREMA NENADU ALEKSIĆU ŠA: “Da bar malo vredi ne bi ga svaka ostavila…” (VIDEO)

430
0
Anita Stanojlovic, Nenad Aleksic Sa,
Anita Stanojlovic, Nenad Aleksic Sa,

Ostavljena žena je besna…

Anita Stanojlović bila je nemilosrdna prema svom neprijatelju Nenadu Aleksiću Ša, rekavši da ga ne bi svaka devojka ostavila da je bar malo valjao, sa čim se složila još jedna ukućanka, Marija Malivuk.

One su u pušionici razgovarale o svemu što je Anitu snašlo poslednjih dana, i dotakle su se i Aleksićevih teških reči upućenih na njen račun.

– Ti treba iz ovoga da izvučeš samo najbolje. Iskoristi priliku sad kad si u žiži interesovanja. Ne dopusti da te poraze moraš da se izdigneš iz ove situacije – rekla je Malivuk.

– Sad sam rekla Jovani bude li me Ša dirao nadrljao je, on je loš čovek, jako je podao i zao. Đedović me bar ne dira, on priča sa mnom norlmalno ali Ša tako perfidno podbada. On me non stop gleda samo čeka da uradim neku lošu stvar – odbrusila je Anita.

– Potrudi se da budeš bolji čovek od njega, on da je dobar ne bi ga svaka devojka ostavila posle par meseci. Samo osmeh na lice ne treba ti ta nadrkana faca. Ne dozvoli da gori od tebe pričaju nešto loše. Potrudi se da daš što iskrenije odgovore i budi dostojanstvena – rekla joj je Malivuk.

Podsetimo, nakon što je obelodanjeno javno da je Anita bila neverna Jovani Tomić Matoroj, kompletna Bela kuća se podigla na noge i većinom stala na stranu prevarene.

Najglasniji su bili Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša, koji su ulazili i verovatno će i u budućnosti imati mnogobrojne sukobe sa Stanojlovićevom.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Previous articleJAVNO JE RASKRINKAO S KIM JE BILA PRE ZADRUGE: Ostala bez dostojanstva nakon priznanja… (VIDEO)
Next article“UŠAO BIH”: Aca Bulić otkrio za koliki novac bi postao učesnik Zadruge – Onda spomenuo Anu Ćurčić…