Home Zanimljivosti “UŠAO BIH”: Aca Bulić otkrio za koliki novac bi postao učesnik Zadruge...

“UŠAO BIH”: Aca Bulić otkrio za koliki novac bi postao učesnik Zadruge – Onda spomenuo Anu Ćurčić…

5852
0
Aca Bulic,
Aca Bulic,

Onda spomenuo Anu Ćurčić…

Evo da li možemo da ga očekujemo.

Aca Bulić povukao se iz javnosti nakon izlaska Ane Ćurčić iz šeste sezone “Zadruge”.

Dosta se spekulisalo o tome da li su njih dvoje i dalje u dobrim odnosima i da li su još uvek u ljubavi.

Iako je izbegavao da daje izjave, Bulić je gostovao u jednoom podkastu gde je otvoreno pričao o svemu onome što već mesecima interesuje javnost.

– Mi smo u super drugarskim odnosima. Ana je moja prva ljubav, neko s kim sam živeo deset godina, imali smo fenomenalne trenutke. Imali smo i tragediju koja nas posebno veže, ona je karmički vezana za mene. Prikazano je sve to drugačije, nije sve tako kao što izgleda. Uvek ću biti tu za nju do kraja života, bila ona dobra ili loša, ona je deo mene – rekao je Aca.

Zatim se nadovezao dalje:

– Sve što je rekla je relativna laž. Ja sam tu osobu upoznao kad je Ana ušla u Zadrugu, o meni priča neko ko me ne poznaje, a koji su motivi svega toga, moje mišljenje je da ona priča o sebi. Toj ženi sam pomogao i nikad joj ružnu reč nisam rekao. Gledao sam da ishendlujem to između njih dve kao dve drugarice, koje su se posvađale, da to izbalansiram. Kad sam video da ne može, povukao sam se. Ne želim da je vređam niti da kažem bilo šta loše – tvrdi on.

– Za mene vrednost nije novac, moja čista reakcija je bila da zaštitim Anu. Da su me zvali u prošlu, ja bih ušao na jedan, bez para bez ičega, samo da je izvučem da joj bude bolje da joj pomognem. Moje učestvovanje se završava onda kada je gostovala u Narod pita. Ana je jedna sasvim normalna žena i majka, poriv je bio samo da je zaštitim, a onog momenta kada je izašla ja sam se povukao – zaključio je Bulić.