Home Zanimljivosti “LAGALA SAM IZ NEMOĆI”: Kulićeva po prvi put iskrena – Bebica paravan...

“LAGALA SAM IZ NEMOĆI”: Kulićeva po prvi put iskrena – Bebica paravan za njene suze… (VIDEO)

369
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Ovaj put je iskrena, valjda…

Miljani Kulić je Bebica ipak bio samo paravan za suze zbog Lazara Čolića Zole, konačno je to priznala.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” novinar je postavio pitanje Miksi da mu kaže kakva je situacija trenutno sa Zolom, tačnije, u kakvom su odnosu.

– Darko, lagala sam ovih dana, ali sad prestajem sa gomilom laži silnih. Zoli nisam dala da spava, budila sam ga tačno na vreme, jer sam znala da ga nervira. Izrevoltirao me je njegov ulazak, kad je ušao, ja sam zaista želela da bude što dalje od mene, ali nisam to ispoštovala ni sama. Videli ste šta smo radili ovih dana, bacali stvari i ostalo. Želela sam na sve načine da mu skrenem pažnju. Petnaest dana sam plakala, samo da bih bila u njegovom prisustvu. Govorila sam mu da muva Teodoru Delić, kako bi nervirao Bebicu. Govorila da sam tužna zbog Bebice, a zapravo sam bila tužna zbog njega – kazala je Miljana.

– Šta je istina? Ti si govorila da ti je teško zbog Bebice i svega što ti je priredio? – glasilo je naredno pitanje.

– To je bio moj izgovor, Darko. O Bebici i Teodori više ne želim da govorim. Ja sma plakala zbog Zole, jer se zna da sam ja ponosna, ne volim da bude žrtva. Plakala sam jer je rekao da ne želi da se druži sa mnom ovde, zato sam i ja rekla isto – istakla je Miljana.

– U kom trenutku se Zolin i tvoj odnos na bolje promenio? – upitao je.

– Kad sam bila iskrena i rekla mu šta radim. On je isto sad drugačiji, jer sam sve priznala. Verujem da mu je stalo do mene, on samo želi da se ponašam normalnom – kazala je Miljana.

– Da li misliš da si pored Zole najbolje verzija sebe? – bio je radoznao novinar.

– Da, ali kad smo u dobrom odnosu. On od mene ume da napravi monstruma, kad se posvađamo. Danas je tačno pet godina od momenta kako smo se upoznali – kazala je Miljana.

– Zola, kako je Miljana pričala? Imaš li nekih zamerki? – upitao je Darko.

– Idealno je pričala. Ponašanje i priča, sve. Pratio sam mimiku, gestikulaciju i govor. Zaista je iskrena. Pričali smo našem odnosu, kad mi se 100% otvorila, tad je prestala naša agonija. Kajem se za sve stvari koje sam priredio Miljani, kaje se i ona. Izvinjavamo se oboje i svima koji su to gledali. Ja nisam želeo da dam na sebe. Ne mogu da kažem da sam ravnodušan prema Miljani, ovo je jako zamršena priča. Darko, videćemo šta će se dešavati u narednom perodu.Ne mogu da kažem da je volim, imam neku empatiju prema njoj. Nisam želeo da se opterećujem previe tokom našeg razgovora – kazao je Zola.

– Zola, da li misliš da možeš da usrećiš Miljanu? – upitao je Darko.

– Ja svima želim dobro, ali ne znam da li mogu da učinim to kada je ona u pitanju, ali ću dati sve od sebe da pustim da se naš odnos odvija – rekao je Zola.

Šta su Miljana i Zola još rekli pogledajte na snimku ispod:

Previous articleDRAMA U BELOJ KUĆI: Aneli Ahmić i Maja Marinković u centru skandala – Svi poskakali na noge… (VIDEO)
Next articleKRAJ PORODICE KULIĆ: Bebica podnosi tužbu – Nadležni sud doneće konačnu i zvaničnu odluku… (VIDEO)