Home Zanimljivosti MILJANA KULI PONOVO U SUZAMA: Tvrdi da je doživela veliku izdaju u...

MILJANA KULI PONOVO U SUZAMA: Tvrdi da je doživela veliku izdaju u rijalitiju… (VIDEO)

348
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Tvrdi da je doživela veliku izdaju u rijalitiju…

Poznata voditeljka iznenadila kada je pročitala šta se zapravo desiti. Program rijaliti Elita omeđen i učvršćen je emisijama i njihovim rasporedom tokom nedelje.

Zna se kada su nominacije, a kada izbacivanje. Ivana Šopić je došla da na svoj prepoznatljiv način vodi nominacije a ukućani su morali da gledaju koga će poslati direktno na glasanje za izbacivanje a koga će sačuvati. Izbor je bio između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Zole.

Nominacije su bili dinamične, a na kraju je došao trenutak da Ivana sabere glasove i otkrije koga su nominovali gledaoci.

Pre nego što je Ivana pročitala objavila, bebica se javio za reč. On je istakao da su ove nominacije stvarno bile zanimljive i drugačije. ipak smatra da većina nisu bili iskreni.

Ali to je i očekivano jer Miljana nije Uroš pa da mu bude svejedno šro je preko puta mene. Bebica je istakao da su Miljana i on ipak živeli zajedno.

Ipak, Miljana nije mogla da veruje da ju je Anđelo Ranković izdao.

– Slažem se sa Nenadom što se tiče svega što je rekao. Iznenađenje večeri mi je Anđelova nominacija, to stvarno nisam očekivala – rekla je Miljana.

Ivana Šopić je u tom trenutku potvrdila da ipak neće biti izbacivanja i da su svi ponovo bezbedni.

Detaljnije u nastavku: