Home Zanimljivosti JAVNO ZAKUKALA: Aneli i dalje ne zna šta se dešava sa Janjušem...

JAVNO ZAKUKALA: Aneli i dalje ne zna šta se dešava sa Janjušem – “Ne vidim ovde sebe bez njega…”

203
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

“Ne vidim ovde sebe bez njega…”

Takmičari još uvek ne znaju kakva tragedija je zadesila njega njihvog cimera Janjuša…

Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš, izveden je iz rijalitija zbog smrti rođenog brata, koji je u sredu sahranjen.

Njegova rijaliti partnerka, Aneli Ahmić, ne može da dođe sebi nakon što je on naprasno napustio “Zadrugu.”

U emsiji “Pitanja gledalaca” Aneli Ahmić je dobila pitanje o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Kako takmičari ne znaju kakva tragedija je zadesila njega, gledaoci su Aneli postavili pitanje koliko joj nedostaje Janjuš, a ona je na sve načine pokušavala da ih uveri da je njena ljubav iskrena, iako joj ukućani nisu poverovali.

– Ne postoji. Ne znam šta da mislim gde je i šta je on, pokušavam na sve načine da uhvatim bilo koga, da pitam očima da li mi sme neko nešto reći šta se dešava, sto misli mi je u glavi. Svakog momenta mislim da će ući u kući. Ja sam juče otišla na žurku, ne znam šta da radim ovde, ne funkcionišem. Ne vidim ovde sebe bez njega, ne znam kako da dokažem. Možda nisam ubedljiva, ali ne vidim sebe bez Janjuša ovde. Malo pre pričam Žani o tome da mi je bolje da stavim da se neće vratiti, jer sam strepela od svakog pisma koje je stiglo. Ne znam šta bih radila – rekla je Aneli.

Za nju je stiglo još jedno pitanje, od gledaoca koji misli da njena ljubav nije bila iskrena i da je samo Janjuš voleo u tom odnosu.

– Nije on glup da ne oseti da ja njega volim. Čemu te moje depresije?! Kada sam u pab dolazila, imala sam depresije, tamo plačem, cvilim i cmizdrim. I te kako sam volela Janjuša, itekako ga volim…Ja sam sigurna da Janjuša više volim nego on mene i da sam ja iskrenija. Ja se nisam ohladila, samo sam pala u depresiju – poručila je Ahmićeva.