Home Zanimljivosti MILJANA U POSEDU ZOLINOG PISMA: Skriva ga po Beloj kući nakon diskvalifikacije...

MILJANA U POSEDU ZOLINOG PISMA: Skriva ga po Beloj kući nakon diskvalifikacije – Evo šta u njemu piše…

7805
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Evo šta u njemu piše…

Pokušala je da sakrije od svih?

Pre nekoliko dana, rijaliti “Elita” je doživeo neočekivan preokret kada je takmičar Lazar Čolić Zola diskvalifikovan iz šou programa.

Razlog za ovu odluku bio je njegov odlazak sa imanja, što je predstavljalo kršenje osnovnih pravila takmičenja.

Ostavivši iza sebe iznenađene cimere, Zola je svojevoljno napustio rijaliti, ostavivši poruku Miljani Kulić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi unutar kuće.

U poruci je navodno naveo da će je čekati kada izađe iz rijalitija, pod uslovom da mu ostane verna dok se takmičenje ne završi.

– Miksi krije valjda Zolinu poruku, možda je i bacila, valjda joj je Zola rekao da će je čekati ako bude bila normalna i ne bude pravila probleme, ako bude bila verna, zato se ona najverovatnije i povukla u sebe. Sinoć je nosila šešir, pa sve tako, pokušava time da ga osvoji, a pritom, strepi vezano za trudnoću. Ne znam, videćemo šta će tu biti kada se Elita završi – rekao je izvor blizak Zoli za medije.

Ovakav potez izazvao je različite reakcije među učesnicima, ali i u javnosti. Mnogi su osudili Zolin postupak, ističući da time ne samo što je prekršio pravila rijalitija, već je i postavio Miljanu u nezgodan položaj.

S druge strane, neki su izrazili razumevanje za njegovu odluku, navodeći da ljubav ponekad može naterati ljude na nepromišljene postupke.

Nakon Zolinog bekstva, Miljana Kulić se suočila sa teškom odlukom kako da se nosi sa situacijom.

Njena reakcija na Zolin potez bila je predmet velike pažnje javnosti, a mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali njen povratak u rijaliti kako bi saznali kako će se situacija dalje razvijati.