Home Zanimljivosti DAVID OTKRIO INFORMACIJE DEJANOVOG UGOVORA: Projekat koji je dobio njegov brat… (VIDEO)

DAVID OTKRIO INFORMACIJE DEJANOVOG UGOVORA: Projekat koji je dobio njegov brat… (VIDEO)

6718
0
Dejan Dragojevic, David Dragojevic,
Dejan Dragojevic, David Dragojevic,

Projekat koji je dobio njegov brat…

Sada je poznato u kakvoj ulozi ćemo ga gledati.

Sada je već poznato kako je pobednk pete sezone rijaliti formata “Zadruga”, Dejan Dragojević odlučio da započne saradnju sa televizijom Hajp.

Ova vest, kada je javnosti saopštena, postala je tema broj jedan i već nekoliko dana se nagađa koja će biti njegova uloga.

Iako je Dejan u razgovoru za domaće medije nedavno rekao da je dosta mogućnosti za njega i da će svašta nešto raditi, njegov brat David je u jednom video zapisu slučajno otkrio i samim tim obelodanio poziciju koju Dejan ima na Hajpu (otkrio detalje ugovora).

Baš kao što smo napisali, David je u videu gde Dejan razgovara sa članovima porodice i njihovim utiscima o prelasku na Hajp, otkrio šta će Dejan raditi na televiziji.

– Pao mi je kamen sa srca što nemam više tebe na grbači i konačno će meni neko nešto da plaća. Da me vodiš na letovanje i zimovanje. Drago mi je što si voditelj i imaš svoj podkast. Bićeš dobar koliko samog sebe daš, mislim da možeš i verujem u tebe. Želim ti svu sreću i što duži rad na televiziji – zaključio je brat David.

Dakle, iz ovog jasno možemo zaključiti da je Dejanov projekat zapravo podkast, te da će u isti dovoditi samo aktuelna imena sa domaće javne scene.

Verujemo da će se snaći odlično u svakoj ulozi, a ne sumnjamo da će i u ovoj.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!