Home Zanimljivosti PO PRVI PUT JAVNO POKAZAO SLIKU OCA: Milan Milošević obelodanio celu istinu...

PO PRVI PUT JAVNO POKAZAO SLIKU OCA: Milan Milošević obelodanio celu istinu – “Bio sam neželjeno dete…”

1732
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Bio sam neželjeno dete…”

Milan nikada nije krio koliko je njegovo detinjstvo bilo teško i da je kao mali dosta propatio.

Voditelj Milan Milošević oduvek je bio iskren kada je njegovo odrastanje u pitanju, nikada nije krio da je odrastao u teškim životnim okolnostima.

Često je govorio o tome da je njegov otac bio na**lan prema njegovoj mami i braći, a tek kada je odrastao i otišao iz porodične kuće počeo je da živi onako kako je hteo i po svojim merilima.

Iako je dosta toga već podelio sa javnošću, on je po prvi put pokazao slike koje nikada do sada niko nije imao prilike da vidi.

Milošević je gostovao u emisiji “Razotkrivanje” kod voditeljke Milene Videnović.

Na samom početku, rekao je da on nema slika dok je bio mali i da mu je to oduvek nedostajalo, s obzirom da su fotografije te koje nas asociraju i čuvaju uspomene na neke periode života.

– Ono što mene najviše boli je to što ja nemam slike kad sam bio beba i mali i to je nešto što me totalno emotivno osakatilo kada se osvrnem. Ovo je jedina slika koju ja imam iz detinjstva, ovde imam četiri godine i išao sam po paketić u firmu kod tate. Albumi su polu truli sve je to nekako, kao da želim da pobegnem od svega toga. Sada ću se vratiti i objasniti slike koje sam odabrao, a njih nem mnogo. Jednostavno su to bili trenuci koje nije imao ko da zabeleži, bili smo siromašni i nezainteresovani za mene. Ja sam bio neželjeno dete, mene je majka rodila na svoju odgovornost – rekao je Milan Milošević.

Onda se osvrnuo na period školovanja kada su ga deca zadirkivala zbog majke:

– Rekli su mi da oni imaju majku, a ja babu – rekao je Milan, a potom pokazao fotografije njegovog oca iz mladosti.

Foto,
Foto,