Home Zanimljivosti RASKRINKAO JE PRED MILIONIMA: Aneli se tek pomirila sa Janjušem – Usledio...

RASKRINKAO JE PRED MILIONIMA: Aneli se tek pomirila sa Janjušem – Usledio veliki udarac na nju… (VIDEO)

1104
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Usledio veliki udarac na nju…

Bili su bliski, ali ona ga je najviše izdala, tvrdi omiljeni elitar.

U toku je bio proces odabira osobe koja se smatra najvećim izdajnikom unutar Bele kuće. Sledeća osoba koja će podeliti svoje mišljenje na ovu temu je Milica Veličković.

Dok traje ova važna faza, učesnici su pozvani da izraze svoje stavove o tome ko je, po njihovom mišljenju, najviše izdao poverenje ili princip zajedništva u Beloj kući.

Milica Veličković će uskoro imati priliku da podeli svoje razmišljanje i stavove o ovoj osetljivoj temi, doprinoseći tako dinamici diskusije u kući.

Milica Veličković je otvoreno iznela svoje stavove o osobama koje smatra izdajnicima.

Prema njenom mišljenju, na vrhu liste je Marija Belikvuk, koja je, kako je navela, izdala svakog koga je stigla. Anita Stanojlović se nalazi na drugom mestu zbog izdaje Jovane Tomić Matore.

Anita je, nezadovoljna svojim mestom na Miličinoj listi, te izazvala dalju raspravu. “Ti ćeš da mi kažeš”, odbrusila je Milici. U uzburkanom dijalogu, Milica je nastavila iznositi svoje mišljenje, postavljajući Mionu na treće mesto, optužujući je za izdaju bivšeg momka Stanislava krofaka zbog Ša.

Ipak, najbučniji je bio Uroš Stanić.

Uroš je preuzeo reč, odlučan u nameri da istakne osobe koje smatra izdajnicima. Prvo je istakao Aneli, navodeći da ga je izdala kao prijatelj, čovek i rijaliti mama. Zatim je Ša (poznat i kao Gejša) dobio svoje mesto na listi. njega je Uroš optužio da je izdao prvu i drugu ženu. Na kraju, na trećem mestu nominovao je Božu, tvrdeći da ga je izdao kao čovek, budući da je bio zaljubljen u njega.

Ovaj žučni dijalog uneo je dodatnu tenziju u Belu kuću, dok se učesnici suočavaju sa svojim osećanjima i pokušavaju jasno izraziti svoje stavove pred gledaocima o izdajama koje su doživeli.

Kako je to izgledalo možete da poslušate u nastavku: