Home Zanimljivosti “TU JE SAMO KADA IMA KORIST”: Miljana Kulić otkrila kako je Zola...

“TU JE SAMO KADA IMA KORIST”: Miljana Kulić otkrila kako je Zola ucenjivao pred diskvalifikaciju…

223
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana Kulić otkrila kako je Zola ucenjivao pred diskvalifikaciju…

Miljana Kulić otkrila informacije za koje do sada niko nije znao.

Turbulentan odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole drži pažnju kako publike, tako i medija već godinama unazad.

Nakon što su oboje pobegli iz “Elite”, Miljana se u Belu kuću vratila, dok je Zola definitivno napustio takmičenje pošto je ucenjivao produkciju. Ipak, ova njegova ucena nije jedina, kako Kulićeva otkriva.

Miljana Kulić sedela je u radionici sa Aleksom i razgovarala upravo o Zoli.

Posle diskvalifikacije, Miljana neprestano dobija informacije da ju je on ponovo izigrao i da se sve vreme lažno predstavljao tokom ove sezone “Elite”.

Kada je shvatila da je ponovo nasamarena, Miljana je počela da iznosi sav prljav veš o bivšem dečku, želeći da ga isprovocira, kako bi on napolju oštro reagovao.

Međutim, Zola je odlučio da se posveti svom životu i nastupima po inostranstvu, što vrlo često objavljuje na svom Instagram profilu.

– Ne mogu ja ništa loše da pričam za njega, prema meni je uvek bio korektan, dobar je prijatelj ali izgleda da za tebe nije. Pokušavam da shvatim ko je upravu a ko nije, mada teško je znati istinu. S obzirom na to da ti pričaš ovde činjenice znači da tu nešto ne štima u vašem odnosu. Dok god imaš nekog ko računa na tebe moraš da se uozbiljiš, dete mora da se izvede na pravi put. Nađi nekog pa rodi još jedno dete – rekao je Aleksa.

– I šta onda? Da oba deteta odrastaju bez oca? Pa on je mene ucenjivao da se diskvalifikujem odavde. Mi smo šest godina u vezi, a on je samo tu kad mu odgovara i kad ima koristi – rekla je Miljana.

– Kad nađeš nekog novog da vidiš kako će on da juri za tobom, onda mu kažeš čekaj na red, pa ga zezaš, ima da poludi – rekao je Aleksa.