Home Zanimljivosti OSVOJIO POKLON ZA JANJUŠA: Aneli Ahmić na bezobrazan način napravila scenu… (VIDEO)

OSVOJIO POKLON ZA JANJUŠA: Aneli Ahmić na bezobrazan način napravila scenu… (VIDEO)

1021
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić na bezobrazan način napravila scenu…

Marko Janjušević Janjuš, učesnik “Elite”, krajem prošle godine izašao je iz rijalitija zbog velike porodične tragedije koja ga je zadesila. Sada je za njega stiglo posebno iznenađenje, a reakcija njegove devojke Aneli Ahmić ga je neprijatno iznenadila.

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš se posle velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu vratio u rijaliti. U izjavi je objasnio da je imao potrebu da se vrati iako ne zna kako da se nosi sa celom situacijom i činjenicom da je ostao bez brata Mihajla koji je sebi oduzeo život u 27. godini života.

Markov jako dobar prijatelj iz rijalitija, Uroš Stanić tražio je poseban zadatak i nagradu, kako bi ga oraspoložio.

Uroš se pobrinuo da Janjušu donese psa koga već dugo želi, malog džek rasela. Kada je pas stigao na imanje, Marko nije mogao da sakrije emocije i oduševljenje. Zabeleženo je da je Janjuš od sreće skočio iz kreveta, pošto ga je ugledao.

– Ooo gde si Džeki. Kakav mi je, gledaj kakav mi je. Ovaj će biti zverka ozbiljna. Već vidim, kakva glava, kunem ti se. A, jao, Bože dragi, gledaj ga kakav je. Majko moja draga… Ti ćeš biti moja Jaka – rekao je Janjuš u oduševljenju.

Janjuševa devojka Aneli Ahmić odmah je potom došla da vidi psa, a nije sakrila svoje iskreno mišljenje:

– Joj što je ružna – rekla je Aneli.

– Šta? Drži je! Gde je ružna? Polako s njom. Malo je uzmi, pomazi i ostavi. Ozbiljno ti kažem – rekao je Janjuš.

– Šta ti je? – pitala ga je Aneli.

– Ma sad kad bi ga svi mazili. Sad kad bi ga svi mazili… – rekao je Janjuš nakon čega joj je rekao da želi da ostane sam.

Detalje možete pogledati na video snimku: