Home Zanimljivosti FILIP CAR OBJAVIO ULTRAZVUK ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Hitno se oglasio – Jednostavno nema...

FILIP CAR OBJAVIO ULTRAZVUK ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Hitno se oglasio – Jednostavno nema mira…

274
0
Filip Car,
Filip Car,

Jednostavno nema mira…

Filip Car ne može da dočeka rođenje svoje ćerkice.

Bivši zadrugar Filip Car oduševio je fanove objavom snimka ultrazvuka svoje buduće bebe na Instagram storiju.

Na snimku se vidi beba njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Filip Car nije krio svoje oduševljenje kada je dobio snimak ultrazvuka svoje buduće ćerkice.

Snimak je poslao svojoj sestri, koja mu je otkrila da već kupuje stvari za malenu. Njegova emotivna reakcija na ovo otkriće odjeknula je na društvenim mrežama, gde su fanovi iskazali veliku podršku i čestitali mu na očekivanju prinove.

Instagram,
Instagram,

Ovo nije prvi put da je Filip Car javno izrazio svoje emocije povodom budućeg roditeljstva.

Tokom boravka u rijalitiju “Zadruga”, on je više puta isticao želju da postane otac i da se raduje dolasku svoje bebe. Sada kada je ova vest postala javna, njegovi prijatelji, porodica i fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dolazak male princeze.

Filipova bivša devojka Aleksandra Nikolić takođe je bila u centru pažnje tokom njihove veze, koja je bila popraćena brojnim medijskim spekulacijama.

Međutim, ova vest o trudnoći i budućem roditeljstvu izgleda da je donela novu dimenziju njihovih života, te su oboje spremni da se posvete ovom važnom životnom događaju.

Iako su prošli kroz turbulentne periode, Filip Car i Aleksandra Nikolić sada izgledaju spremni da se posvete roditeljstvu i da pruže svojoj ćerkici sve što joj je potrebno.

Njihova otvorena radost i nestrpljenje zbog dolaska bebe dirnuli su mnoge, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak ovog para ka roditeljstvu.

Filipova objava na društvenim mrežama sigurno će izazvati još veću pažnju javnosti, a ova priča očigledno ima sve elemente za jedno veliko i srećno finale.