Home Zanimljivosti KONAČNO PRIZNAO: Marko Đedović progovorio o svom emotivnom životu i vezi od...

KONAČNO PRIZNAO: Marko Đedović progovorio o svom emotivnom životu i vezi od 4 godine… (VIDEO)

1497
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Marko Đedović progovorio o svom emotivnom životu i vezi od 4 godine…

Morao je da se poveri svojoj Mileni Kačavendi.

Marko Đedović važi za jednog od najinteligentnijih rijaliti učesnika, ali i za nekog ko svoju privatnost čuva kao zmija noge. Mnogo se spekuliše koju ovaj mladić voli, a sada je konačno rešio da progovori o svom privatnom životu i to sa svojom najboljom elitnom drugaricom Milenom Kačavendom.

On je progovorio o svojim vezama, ali je istakao da se ne vezuje tako lako.

– Ja posle tri dana, ja ti se kunem, ja ne foliram… Pa evo ti, 15 godina, bilo je i veza i veza i mirenja i ovoga i onoga. Milena, da li si normalna – rekao je Marko.

– Kako je to dobro za tebe – nadovezala se Milena.

– Ja te Milena tako otkačim, kao da te nikada poznavao nisam. Izgleda emocionalna zrelost. Malo sve i svašta, malo me je i život takao. Ja sam kao mali naviknut na to, kao da su me dresirali i usmeravali za nešto. Mama moja je hladniji tip, ovo kad vidite Mionu, ista takva. Ne možeš videti emociju niti promenu emocije, zovu je “Hitler”. To je malo i genetika možda, ali malo i kroz život. Ja sam promenio tri srednje škole u tri grada, tri društva. Možda sam ja tu naučio da se ne vezujem tako lako. Krenuo sam u srednju školu u Kraljevu, pa posle Čačak, pa posle Kosovska Mitrovica. Ja sam promenio tri mesta od 14 do 18 godine – rekao je Đedović.

– U najza**banijem periodu – rekla je Kačavenda.

– Ja sam sa tim ljudima super, meni je drago da ih vidim, ali nisam vezan. Da se ne vidimo do kraja života, ne vidimo se, šta da radim. Bio sam četiri godine u vezi – rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku: