Home Zanimljivosti NAKON ŠTO JE MILJANA ODUSTALA OD LJUBAVI: Oglasio se Zola – Hitno...

NAKON ŠTO JE MILJANA ODUSTALA OD LJUBAVI: Oglasio se Zola – Hitno zatražio pomoć…

1376
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Hitno zatražio pomoć…

Zola je svojim fanovima zatražio preporuku za frizera.

Popularni rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, nedavno je izazvao pravu buru na društvenim mrežama objavom na svom Instagram profilu.

U svom videu, Zola je zatražio pomoć od svojih pratilaca u potrazi za frizerom iz Beča koji bi mogao da ga brzo ošiša. Pozvao je svoje pratioce da mu šalju preporuke za frizere, ističući hitnost situacije.

U svom apelu, Zola je naglasio da mu je hitno potreban frizer u Beču, te je zamolio svoje pratioce da mu pomognu u pronalaženju kvalitetnog stručnjaka.

Njegova otvorenost i iskrenost privukle su pažnju mnogih, a komentari i preporuke počele su da pristižu u velikom broju.

Nakon što je dobio brojne preporuke, Zola je odlučio da poseti frizera čiju su mu pratitelji preporučili, a rezultat je bio više nego uspešan.

Podsetimo, Miljana je nakon samoinicijativnog napuštanja rijalitija razgovarala sa Zolom i riznala da bi otišla u Beč kako bi živela sa njim.

U međuvremenu je ostala sa svojom porodicom, što je dovelo do zaključka da su joj ipak najmiliji na prvom mestu, a ne ljubav.

Nakon što je pronašao savršenog frizera, Zola je podelio sa svojim pratiocima rezultat svog šišanja.

U videu koji je objavio, moglo se videti kako Zola samouvereno pozira sa novom frizurom, ističući koliko je zadovoljan rezultatom. Njegov osmeh i samopouzdanje bili su jasni pokazatelji da je pronašao frizera koji je uspeo da ispuni njegova očekivanja.