Home Zanimljivosti “BOLI ME ONO ZA FANOVE”: Janjuš bezobrazlukom razjario publiku koja ga voli...

“BOLI ME ONO ZA FANOVE”: Janjuš bezobrazlukom razjario publiku koja ga voli – Gasi se njegova podrška…

387
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Gasi se njegova podrška…

Kako seješ, tako ćeš da žanješ!

Marko Janjušević Janjuš važi za jedno od najzvučnijih rijaliti imena i za čoveka iza koga stoji brojna publika koja ga obožava iz sezone u sezonu.

Međutim, da li je sada zaista takva situacija? Po svemu sudeći, ne bi se reklo da Marko uživa poštovanje koje je uživao nekada.

Naime, bivši košarkaš ne prestaje da ponižava i vređa ljude koji glasaju za njega i koji ga podržavaju dok je u rijalitiju, tako da se sada situacija polako menja po pitanju njegovih sledbenika u spoljnom svetu.

Sudeći po objavama koje su osvanule na društvenoj mreži Instagram, Janjuševa najvernija podrška polako gasi zajedničke grupe i odbija da komentariše njegove postupke, upravo iz pomenutog razloga.

– Kraljice su pauzirale grupu. Najpametnija odluka ikada na fejsu. Em trpe svaki dan poniženja od favorita, em od naroda – napisale su osobe koje su vodile njegovu stranicu, a komentari podrške i odobravanja samo su se nizali.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Janjuš je tokom rasprave sa Aneli, istakao kako neće dozvoliti da mu fanovi i podrška diriguju kako će se ponašati u rijalitiju i tom prilikom izneo brojne uvrede na njihov račun, a prozivao je i ljude koji bi da potpisuju peticiju da mu se oduzme pas Vesna zbog nebrige i nezainteresovanosti.

– Mislim da si i naše fanove razočarao – navela je Aneli.

– Ma zabole me… Mani me molim te fanova. Po kome pljujem? Nemoj sada da raskinemo, pa da ne postoje fanovi nikad. Znaš koliko me boli ono za fanove. Ne postoje fanovi. Fanovi su bolesnici. Postoje ljudi koji te podržavaju i to je jedino što mogu da cenim, a ove bolesnije ne mogu da cenim – pričao je Janjušević povišenim tonom.

– Hvala ljudima koji su nam poslali poklone – zahvalila se ipak ona.

– Šta se ti sad njima šlihtaš? – pitao je Janjuš.

– Ne nego ne možeš tako govoriti – odgovorila mu je.

– S**em se u njih. Nisam rekao za ljude koji nas podržavaju… – rekao je Janjuš, a zatim napustio rehabilitaciju, gde je Aneli ostala.