Home Zanimljivosti “BILA SAM DOBRA DA IM FINANSIRAM SINA – ALI NISAM BILA DOBRA...

“BILA SAM DOBRA DA IM FINANSIRAM SINA – ALI NISAM BILA DOBRA ZA OBIČAJE”: Maja ponovo udarila na Bilalovu porodicu… (VIDEO)

1009
0
Maja Marinkovic, Bilal Brajlovic,
Maja Marinkovic, Bilal Brajlovic,

Nikome ne ostaje dužna…

Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Maju Marinković.

Tokom emisije pušten je video prilog o ljubavnoj priči Bilala Brajlovića i Maje, a potom je Marinkovićeva prokomentarisala njihov odnos.

– Kako komentarišeš odnos tebe i Bilala? – pitao je Darko

– Ne gledam nikako, uopšte ne obraćam pažnju, nekako sam izbrisala taj deo iz moje memorije pamćenja – rekla je Maja.

– On je u jednoj emisiji obelodanio tvoj broj – rekao je Darko.

– Ja njemu ne bih davala na značaju iz razloga što on za mene ne postoji, mislim da sam bila poljuljana zbog odnosa koji su mi više značili, zavaravala sam sebe, samim tim što je dao moj broj telefona javno pokazao je koliki je seljak i koliko je mali. Ja nikome ne ostajem dužna. On vuče traume iz prošlosti, njegova majka je bila neverna njegovom ocu, sada mi deluje smešno, ostajem pri tim tvrdnjama. To u meni budi smeh koji ne mogu da obuzdam, to je činjenično stanje. Ispada Maja sad tera na cirkus, ali stvarno nije – rekla je Maja.

– Bilal nije mogao da prevazidje Filipa, konstatno se provlačilo, jer je znao da sam ja sve sa Filipom radila iskreno, video je svojim očima to u Zadruzi, nisam ga videla u vremenu i prostoru, nije moglo da mu doskoči kako ja posle svega mogu da budem s njim. On je mala maca za mene, nije mogao da zauzme deo mog srca. Pokušala sam da dam drugu šansu tom odnosu – rekla je Maja.

– Maja nije bila dobra za neke običaje, a bila je dobra da finansira njihovog sina – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous article“NESREĆNICA NAKARADNA I ŠUPLJA”: Anđela Đuričić u novoj blamaži – Ocrnjena za sva vremena… (VIDEO)
Next article“BILA BI NAJBOLJA MAJKA NA SVETU”: Sve informacije susreta sa bivšom ljubavi – Ipak ništa nije slučajno… (VIDEO)